Nieuws

Blijf altijd op de hoogte!

header piramide
Homepage Team Optie 2

Vacature 1e monteur met leidinggevende skills

14-07-2016

Autoservice Kuipers is op zoek naar een 1e monteur met leidinggevende skills voor 32-40 uur in de week. Heb jij ervaring als automonteur en de ambitie om te groeien tot werkplaatschef/werkplaatsplanner? Dan zijn we op zoek naar jou!


We zijn op zoek naar een gemotiveerde 1e monteur met leidinggevende capaciteiten of de ambitie heeft deze te ontwikkelen. Je hebt ervaring in het nauwkeurig en zelfstandig werken aan auto’s met verschillende problemen en onderhoud. Je bent leergierig, flexibel en stressbestendig. Je hebt overzicht en kan snel schakelen.

Functie-eisen

  • Je beschikt over een afgerond diploma als 1e automonteur;
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring; 
  • Je beschikt over een geldig rijbewijs B;
  • Als je APK-keurmeester bent, is dit voor ons een pré;
  •  Ervaring met Carsystems is ook een pré; 
  • Je werkt nauwkeurig, vlot en zelfstandig;
  • Je bent sociaal, communicatief vaardig en flexibel;

Over Autoservice Kuipers
Autoservice Kuipers is een jong merkonafhankelijke garage. Het autobedrijf is in 6 jaar tijd uitgegroeid tot een begrip in Zoetermeer en omgeving. In 2015 is Autoservice Kuipers uitgeroepen tot Topper 2015 en dit jaar zit Autoservice Kuipers in de top 10 beste garages van Nederland. Het team bestaat uit 7 monteurs. Klanten kunnen terecht voor occasions, reparaties, onderhoud, schades, APK’s tot chiptuning, trekhaakmontage en meer. De kracht van het bedrijf is de snelle en eerlijke service naar de klant. We denken graag met de klant mee.

Voldoe je aan bovenstaande eisen? Dan zijn we op zoek naar jou! Mail ons jouw motivatiebrief met CV naar info@autoservicekuipers.nl vòòr 17 augustus.