header piramide
Audi Mc Claren

Jordy zet zich met RS6 en McLaren 570s in voor de strijd tegen kanker

03-07-2018

Al langer heeft Jordy van Autoservice Kuipers de mooie wens om zich in te zetten voor zieke kinderen en volwassenen. Nu de RS6 weer op het terrein staat en in de verkoop is, was het moment daar om er iets mee te doen. Met de Audi RS6 en de McLaren 570s die door een trouwe klant ter beschikking wordt gesteld, doet Jordy mee aan de Milano MaartenMemorial 2018. Dit event wordt jaarlijks georganiseerd met als doel om geld in te zamelen en autofanaten die de vreselijke ziekte hebben een dag geven om niet meer te vergeten

Op donderdag 19 juli vertrekt de tocht met honderd gave sportwagens vanaf Rotterdam Ahoy richting Zandvoort om daar te eindigen op het circuit. De Milano MaartenMemorial wordt jaarlijks georganiseerd ter nagedachtenis aan Maarten van Sten, die gek was van mooie sportwagens maar helaas in 2003 overleed aan de gevolgen van huidkanker.

Jordy rijdt samen met de eigenaar van de McLaren 570s mee in deze bijzondere tocht. Buiten het feit dat Jordy het bijzonder vond om iemand met deze verschrikkelijke ziekte een bijzondere dag te geven, haalt Jordy ook geld op! Dit geld gaat 100% naar het Daniel den Hoed en Erasmus MC voor kankeronderzoek. Alhoewel het streefbedrag al lang is behaald, is iedere euro welkom in de strijd om deze ziekte.

Een donatie is welkom via www.maartenmemorial.com/rijders/jordy. Uiteraard houden we je op 19 juli op de hoogte. Wij zijn trots op onze topper!