Nieuws

Blijf altijd op de hoogte!

header piramide
Topper 2015

Autoservice Kuiper krijgt Topper Award

12-03-2015

Vergelijkingssite BesteGarage.nl reikte dit jaar weer de Topper Awards uit. In Zoetermeer behaalde Autoservice Kuipers de tweede plek en mag zich een jaar lang ‘Topper 2015’ noemen. Autoservice Kuipers behoort hiermee tot de best presterende bedrijven in de regio.

 Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan autobedrijven met de beste klantbeoordelingen. De score die Autoservice Kuipers wist te behalen is een 8,5.

Uit onderzoek blijkt dat 40% van de autobezitters wantrouwen ervaart bij het bezoek van een garage. BesteGarage.nl maakt het autobezitters gemakkelijker de weg te vinden naar een betrouwbaar autobedrijf. De Topper Award is niet alleen een kwaliteitslabel voor het autobedrijf; het wijst ook de autobezitter de weg naar de best beoordeelde autobedrijven van Nederland. ‘BesteGarage.nl is het grootste en onafhankelijk platform waar consumenten, sinds 2010, een review kunnen geven over autobedrijven en gemakkelijk de beste autobedrijven in de regio kan zoeken. Op basis van reviews, prijzen en producten van ruim 13.500 autobedrijven adviseert BesteGarage.nl autobezitters welke de beste is in de regio.

Wij bedanken alle klanten voor het stemmen en waarderen jullie tevredenheid enorm!