De werkplaats

Onze service & diensten

De werkplaats

Betere, snellere en goedkopere service

In onze garage in Zoetermeer kunt u terecht voor reparatiewerkzaamheden, APK en periodiek onderhoud. Maar ook voor het vervangen of repareren van uw banden. Tegenwoordig zijn de meeste auto’s voorzien van moderne elektronica.

Doordat wij continue investeren in training van ons team en blijven investeren in diagnose apparatuur, is dit voor ons geen enkel probleem. Wij als BOVAG-bedrijf onderhouden uw auto volgens de fabrieksvoorschriften zodat uw fabrieksgarantie niet komt te vervallen.

Afspraak maken

Heeft u geen tijd om uw auto naar ons te brengen? Geen nood, binnen een straal van 15 km halen wij uw auto bij u op en brengen hem na reparatie, APK en/of onderhoud ook weer bij u terug. Natuurlijk heeft u bij ons ook de optie een vervangende auto te huren. Zo bent u tijdens een onderhoudsbeurt of reparatie gewoon mobiel.

Wanneer uw auto onze werkplaats binnenrijdt, controleren wij aan de hand van de historie welk onderhoud vereist is. Wij zorgen ervoor dat uw auto in optimale conditie blijft. Voor de levensduur en het plezier van uw auto is het toch belangrijk dat er zorgvuldig mee om gegaan wordt. Na het compleet controleren van uw auto, bespreken wij onze bevindingen en adviezen met u.

Wat is er op het moment van onderhoud en reparatie wel of juist niet noodzakelijk. Wanneer de benodigde onderdelen te kostbaar zijn, zoeken wij graag met u naar andere alternatieven.

Tegenwoordig zijn steeds meer auto’s standaard voorzien van airconditioning. De airconditioning zorgt voor extra rijdcomfort in de zomer. Wist u dat in de winter uw ramen ook condensvrij kunt maken met behulp van uw airconditioning? Het is daarom van belang uw systeem jaarlijks te laten controleren op werking en eventuele bacteriën. Bij onderhoud aan uw auto, checken wij altijd gratis uw airco.

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een verplichte keuring waar wordt gekeken of uw auto voldoet aan de eisen op het gebied van veiligheid en milieu. Bij ons betaalt u €24,95 voor deze keuring.

Wilt u op de hoogte worden gehouden wanneer uw auto gekeurd moet worden? Meld je dan aan voor de APK reminder.

Banden zijn uw contact tussen de auto en het wegdek. Daarom is het van groot belang hier nauwkeurig mee om te gaan. Wij beschikken over een ruime voorraad zomer- en winterbanden in alle soorten en maten. Per wissel betaalt u slechts €25 voor de opslag van uw banden. Winterbanden hebben veel meer grip bij winterse omstandigheden. Niet alleen op sneeuw en ijs, maar u heeft al profijt van winterbanden bij lagere temperaturen en op droge wegen.

Het feit dat u schade aan uw auto heeft, is al vervelend genoeg. Daarom ontzorgen wij u graag en proberen uw auto zo snel mogelijk weer op de weg te krijgen.  Afhankelijk van de omvang van uw schade, plannen we de reparatie direct in. Of u nu een klein deukje heeft of een schade van flinke omvang, wij helpen u graag.

Voor alle soorten autoschade hebben we de kennis en apparatuur in huis. Wanneer u afhankelijk van uw auto, dan zorgen wij voor een vervangende leenauto.

Met onze moderne diagnose apparatuur kunnen wij (bijna) iedere storing uitlezen. Aan de hand daarvan bepalen we in overleg met u of we deze moeten resetten of verhelpen.

Ook het resetten van uw dashboard na het uitvoeren van de servicebeurt is geen enkel probleem.

Wij, als FOCWA ruithersteller, verzorgen autoruitreparaties en indien nodig vervangen we de autoruit. Wanneer u WA+ of allrisk verzekerd bent, dienen wij rechtstreeks de kosten in bij uw verzekeraar.

Trekhaakcentrum

Velgenshop

logo leaseprof

Wilt u graag meer informatie ontvangen?

Bel dan 079 341 00 57 of maak online een afspraak!

Afspraak maken