Nieuws

Blijf altijd op de hoogte!

Auto's van 15 jaar en ouder populair bij zakelijke rijders

20-11-2017

Sinds kort is het heel populair bij de zakelijke rijders: een auto van 15 jaar of ouder. Deze auto’s worden ook wel youngtimers genoemd. De aanschaf van deze oudere zakelijke auto’s is zelfs met 50% toegenomen. Groter dus dan de populariteit van elektrische of hybride auto’s. Dit komt omdat deze auto’s een gunstige bijtelling hebben. Bijtelling is de belastingheffing die je betaalt voor het privégebruik van de auto van de zaak.

Lees meer

Vacature 1e monteur met leidinggevende skills

14-07-2016

Autoservice Kuipers is op zoek naar een 1e monteur met leidinggevende skills voor 32-40 uur in de week. Heb jij ervaring als automonteur en de ambitie om te groeien tot werkplaatschef/werkplaatsplanner? Dan zijn we op zoek naar jou!

Lees meer

Autoservice Kuipers in top 10 verkiezing Autobedrijf van het jaar 2016-2017

08-06-2016

Na een telling van duizenden consumentenstemmen hebben tien BOVAG-autobedrijven de halve finale van Autobedrijf van het Jaar 2016-2017 bereikt. Met trots mogen wij vermelden dat Autoservice Kuipers tot deze laatste tien behoort. We zijn alle klanten ontzettend dankbaar voor het stemmen, zonder u was dit nooit gelukt!

Lees meer

Autoservice Kuipers in een nieuw jasje

14-12-2015

Het pand van Autoservice Kuipers heeft een metamorfose ondergaan.

Lees meer

Met uw APK bij Autoservice Kuipers steunt u het Jeugdsportfonds

04-11-2015

Autoservice Kuipers doneert bij iedere APK een deel aan het Jeugdsportfonds. Het Jeugdsportfonds creëert sportkansen voor kinderen van 4 tot 18 jaar die om financiële redenen geen lid kunnen worden van een sportvereniging. Deze instelling betaalt voor deze kinderen hun contributie en soms ook attributen om de sport uit te oefenen.

Lees meer